Om NestenPresten

...arrangerer en konferanse for prestestudenter på tvers av fakulteter og semester, til inspirasjon, motivasjon og åndelig utrustning.

Takk for i år!

Kjære alle sammen!
Tusen takk for en god konferanse. Vi i arrangementskomiteen sitter igjen med en følelse av at dette var viktig, riktig og relevant. Også de tilbakemeldingene vi har fått fra årets deltagere tyder på at dette var noe som gjorde inntrykk i høstmørket og inspirerte til videre teologisk studium. Delmål oppnådd.

Til dere som av ulike årsaker ikke kunne bli med i år, er det ingen grunn til å fortvile. 28.-31. oktober 2010 satser vi på å få arrangert NestenPresten på Hermon Høyfjellssenter for andre gang. Noe blir nok som i år, men vi skal lese evalueringen nøye og bedre det som bedres kan.

Det er alltid behov for frivillige i arbeidet, så er det noe du kan tenke deg å bidra med innen estetikk, organisering, PR, lyd/lys, busskjøring, kakebaking eller gudstjenesteverksted er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

NestenPresten er konferansen for deg som studerer teologi og som ønsker eller vurderer en prestejobb i Den norske kirke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar